Kurser

Her finder du alle de aktuelle kurser vi udbyder for tiden.
Hvis du søger materiale fra et tidligere kursus skal du se under menuen "Materiale fra kursus og temadage" hvor det hele er samlet.


Arbejdsmiljøuddannelsen 2021

CRECEA afholder Arbejdsmiljøuddannelse for apotekere den 19-20-21 maj 2021.

Medlemmer af apotekets arbejdsmiljøgruppe skal gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse - apotekeren er dog undtaget - men er meget velkommen.

 

På kurset skal du selvfølgelig igennem en  række generelle love og regler på området bl.a.:

  • Hvilke opgaver har du i arbejdsmiljøgruppen på apoteket?
  • Hvordan udarbejder man en APV?
  • Hvad med en arbejdsulykke - eller en arbejdsbetinget lidelse?
  • Hvordan involverer du kollegerne?

På uddannelsen får du også indsigt i det særlige arbejdsmiljø, der er på apoteket. Det er fx tackling af vanskelige kundesituationer, håndtering af returmedicin, farligt gods, blanding af penicillin osv. Der undervises også i det psykiske arbejdsmiljø og forebyggelse af sygefravær på apoteket på kursets 2. dag.

 

Arbejdsmiljøuddannelsen finder sted den 19-20-21 maj 2021, og om muligt udbydes et tilsvarende kursus i efteråret 2021, hvis der er tilstrækkeligt med tilmeldte. På disse kurser er deltagerne kun fra apoteker, hvilket giver en glimrende mulighed for erfaringsudveksling og netværk.

 

  • Sted:Hotel Scandic - Kolholm 2 - 6000 Kolding
  • Pris:3 dages kursus - inkl. undervisningsmaterialer kr. 4.495- excl. moms
  • Tidspunkt: Start 1. dag kl. 09:00 og slut 3. dag kl. 13:00

 

CRECEA kan være behjælpelig med booking af overnatning på hotellet. Ved tilmelding skal du vælge om du ønsker overnatning ifm. dit kursus på Hotel Scandic. Overnatning er for egen regning og koster kr. 1000 pr. nat inkl. aftensmad (uiden drikkevarer). Du afregner selv med hotellet.

Faktura og yderligere praktiske oplysninger om kurset sendes til dig 14 dage inden kursusstart.

 

Tilmelding kan ske på tlf. 70108600 eller på mail til CRECEAs kursusafdeling lkr@crecea.dk eller ved at bruge nedenstående link.

 


Tilmeld dig her - Arbejdsmiljøuddannelse 2021Valg af arbejdsmiljørepræsentant AMR

Førstehjælpskursus

Ønsker I at de ansatte på apoteket ved hvordan de skal reagere hvis/når  f.eks. en kunde falder om i butikken, kunne det være en ide at afholde et førstehjælpskursus.

 

CRECEA tilbyder at afholde kurser i livreddende førstehjælp og introduktion til brug af hjertestarter for de ansatte på apotekerne. 

 

Et førstehjælpskursus  vil vare ca. 3 timer. Fokus vil være genoplivning af en livløs person, med introduktion i brug af hjertestarter. Der vil  blive lagt vægt på praktiske øvelser således at man har prøvet at give hjertemassage og indblæsninger. Undervisning i at give livreddende førstehjælp vil foregå på træningsdukker, hvor man går sammen to og to, når der øves.

Kurset kan afholdes efter lukketid.

 

Pris 5700 kr. ekskl. moms.  Transport faktureres pr. time 690 kr , plus transportomkostninger

efter statens takster (bro, færge, parkering, km).

 

Efter aftale med Styregruppen for apotekernes arbejdsmiljø, så dækkes disse kurser ikke af den fælles kollektive aftale mellem Apotekerne og CRECEA. Derfor faktureres førstehjælpskurser særskilt til det enkelte apotek.

 

Book kurset på tlf. 70108600 eller lkr@crecea.dk.

 


EKSTRA Arbejdsmiljøuddannelse i 2020

Du kan stadig nå det! - EKSTRA Arbejdsmiljøuddannelse i 2020

 

Er du en af dem, der måtte gå forgæves i forhold til uddannelsen i maj eller er du nyvalgt AMR - så har du nu mulighed for at tilmelde dig den ekstra uddannelse, som CRECEA afholder den 9.-11. september 2020 i Aarhus.

 

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse afholdes målrettet medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen på apoteket. Apotekeren er dog undtaget - men er meget velkommen og vil få et givtigt udbytte af kurset, netop fordi undervisningen tager udgangspunkt i de arbejdsmiljøudfordringer, man typisk oplever på et apotek.

 

Arbejdsmiljøuddannelsen finder sted:

Dato: 9. - 11. september på CRECEA A/S, Kongsvang Allè 25 - 8000 Aarhus C

Mødetider: Dag 1 kl. 9:00-17:00, dag 2 kl. 9:00-17:00 og dag 3 kl. 9:00-16:30.

 

Dette er ikke et internatkursus som hidtil, da uddannelsen afholdes på CRECEAs eget kontor i Aarhus. Har du behov for overnatning, kan CRECEA være behjælpelig - kontakt Rikke Brink på mail rbr@crecea.dk når du tilmelder dig - hvis du ønsker overnatning. Overnatning er for egen regning og således udover den nævnte pris for uddannelsen.

 

Pris: 3 dages uddannelse - inkl. undervisningsmaterialer - kr. 4.450,- excl. moms

Der serveres morgenkaffe og frokost samt forfriskninger i løbet af dagen.

 

Tilmelding på tlf. 7010 8600 - på mail til cm@crecea.dk / rbr@crecea.dk eller brug nedenstående link.


Tilmeld dig her - EKSTRA Arbejdsmiljøuddannelse

 

Mere information

Kontakt
CRECEA A/S
T 70 10 86 00
crecea@crecea.dk